Cash op klompen!

Financieel fit leven

Je hebt binnenkort een bijeenkomst waar je werknemers bij elkaar komen. De theatrale, interactieve lezing van Cash op klompen: financieel fit leven is informatief maar ook leuk om naar te kijken. 

Deze past dus heel goed binnen een bredere bijeenkomst van werknemers. 60% van de Nederlanders is immers financieel kwetsbaar. Dat is dus ook bij jullie werknemers het geval. 

Dit wil je graag voorkomen. Zo zorg je ervoor dat je geen hoog ziekteverzuim krijgt, je werknemers productief zijn en je niet te maken krijgt met loonbeslag. 

Hoe ziet deze theatrale, interactieve lezing eruit?

Theatrale, interactieve lezing over geld

Wil je voorkomen dat medewerkers financiële stress ervaren? Dat heeft namelijk invloed op de werkvloer. Maar geld is toch een saai onderwerp waar mensen niet snel enthousiast van worden, toch? Maar wat als het ook anders kan?

Maak kennis met onze theatrale, informatieve en interactieve lezing, waarin we samen op een boeiende ontdekkingsreis gaan over je relatie met geld. Tijdens deze reis genieten jullie medewerkers van muziek en krijgen jullie waardevolle informatie over een financieel fit leven, financiële doelen en een financieel plan. Daarnaast gaan we met het publiek in gesprek over geldzaken.

Je zult geïnspireerd worden door het verhaal van Ineke, terwijl je medewerkers de kans krijgen met Richard te praten. Jullie maken ook kennis met Elisa, die haar financiële uitdagingen overwint en haar situatie verbetert. De lezing begint en eindigt met muziek, waardoor het niet alleen informatief is, maar ook vermakelijk.

Jullie medewerkers zullen niet alleen waardevolle tips noteren, maar ontvangen ook een handig E-book met vijf stappen naar een financieel fit leven. We bieden een praktische methode, waarmee elke medewerker direct aan de slag kan gaan. En het mooie is dat we over geld praten zonder dat jullie medewerkers hun persoonlijke situatie hoeven te delen.

Tijdens de lezing ontdekken jullie dat geld helemaal niet saai is, maar juist leuk kan zijn. Enkele onderwerpen die aan bod komen, zijn onder andere:

  • Je gedachten over geld en je relatie met geld.
  • Het bereiken van een financieel fit leven in vijf stappen.
  • Het bepalen van je financiële doelen.
  • Hoe financieel gezond ben je op dit moment?
  • Een overzicht van je financiële positie.
  • Het opstellen van een financieel plan, inclusief handige tips & trucs voor een financieel gezond leven.
  • Delen handige geldtips met elkaar.
  • Het succesvol realiseren van je financiële plan.

 

Wil je je medewerkers nog wat extra’s bieden? Overweeg dan ons boek: “Wat ben jij waard” dat je aan je medewerkers kunt geven. Een andere mogelijkheid is ons online programma: Financieel Fit Leven. Hiermee gaan medewerkers dieper in op hun eigen situatie en stellen ze concrete doelen. Dit programma is niet alleen voor medewerkers met financiële zorgen, maar voor iedereen die zijn of haar financiën op orde wil krijgen.  

Hoe lang duurt dit programma?

Deze voorstelling duurt ongeveer één uur.

 Voor wie is dit aanbod?

Dit aanbod is geschikt voor werkgevers die een groep tussen de 20 en 200 medewerkers die ze willen informeren en een leuke ervaring willen bieden. Het is geschikt voor iedereen. Een financieel fit leven, wie wil dat nu niet.

Wat zijn de kosten hiervan?

De kosten van deze voorstelling zijn, wanneer de techniek en de zaal bij jullie beschikbaar is:

  • € 2.500,= all-in bij groepen tot 100 werknemers.
  • € 2.750,= bij groepen tussen de 100 en 200 werknemers.

Indien gewenst ondersteunen we ook bij de communicatie en het inschrijvingsproces. Hiervoor brengen we aanvullende kosten in rekening. Mochten wij ook de techniek zelf moeten verzorgen, dan zijn hieraan ook aanvullende kosten verbonden.

Wil je hier meer over weten?