Consumentenbond start weer met zorgvergelijker

Consumentenbond start weer met zorgvergelijker

De Consumentenbond heeft weer de Zorgvergelijker voor alle consumenten beschikbaar gemaakt. Daar kunnen consumenten de verschillende zorgverzekeringen en premies met elkaar vergelijken.

De Consumentenbond adviseert consumenten om niet overhaast een budget-zorgverzekering af te sluiten. Ook consumenten die geen overstapplannen hebben, wordt geadviseerd goed naar hun nieuwe polisaanbod te kijken. Hun verzekering kan in 2015 op belangrijke punten veranderd zijn. Overigens is het ook niet goed om uitsluitend op premie te selecteren. Als u kiest voor de laagste premie is het niet altijd zo dat u dus over het jaar gerekend minder kwijt bent aan zorgkosten dan met een duurdere zorgverzekering. Andersom is het ook niet zo dat de duurdere verzekeringen automatisch beter zijn dan de goedkopere.

Informeer u goed en kijk behalve naar de premie ook goed naar de voorwaarden en vooral uw eigen wensen en omstandigheden. Uiteraard kunnen wij u een onafhankelijk advies geven over de zorgverzekering die echt het beste bij u en uw gezin past.

Geen reacties

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd