Winkelwagen

Individueel traject werknemers

Individueel traject werknemers: Meester over jouw geld 

Wanneer jouw werknemer met complexe financiële problemen te maken heeft, is vaak een individueel traject het meest passend.  

Het kan hierbij gaan om de volgende mogelijkheden: 

Individueel traject in verband met multi problematiek situatie.

Jullie werknemer loopt op meerdere leefgebieden vast. We helpen jullie werknemer door middel van een combinatie van financiële coaching en life coaching. Daar waar nodig verwijzen wij door naar andere specialisten. In dit individuele traject werken we met zes live bijeenkomsten. Daarnaast ontvangt jullie werknemer opdrachten. We hebben tussendoor ook regelmatig contact via de mail en de app. Natuurlijk mogen ze ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Samen werken we aan het op orde brengen van de administratie, het maken van een budgetplan, maken van financiële keuzes, werknemers leren afspraken te maken met schuldeisers en verandering van het huidige financiële gedrag. De kosten voor dit traject bedragen € 1.400,= exclusief 21% BTW.  

Individueel traject in verband met complexe schuldensituatie.

Door middel van financiële coaching werken we aan het oplossen van de schuldensituatie. Daar waar nodig verwijzen wij door naar andere specialisten. In dit individuele traject werken we met zes live bijeenkomsten. Daarnaast ontvangt jullie werknemer opdrachten. We hebben tussendoor ook regelmatig contact via de mail en de app. Hierbij besteden we extra aandacht aan het onderhouden van goede contacten met de schuldeisers door de cliënt. Natuurlijk mogen jullie werknemers ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Samen werken we aan het op orde brengen van de administratie, het maken van een budgetplan, maken van financiële keuzes, werknemers leren afspraken te maken met schuldeisers en verandering van het huidige financiële gedrag. De kosten voor dit traject bedragen € 1.400,= exclusief 21% BTW.  

Individueel traject: begeleiding richting de schuldhulpverlening.

In de intake hebben we geconstateerd dat schuldhulpverlening beter passend is. Om dit traject met succes te kunnen laten verlopen, is het belangrijk dat jullie werknemer met een goed geordende administratie zich meldt bij de schuldhulpverlening. Wij helpen jullie werknemer hier graag bij. De kosten van dit korte traject bedragen: € 600,= exclusief 21% BTW.  

Interesse in onze diensten?

Wil je meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op

Alle diensten van Toekomstnu

Werknemers meester over geld

Heb jij meer te maken met ziekteverzuim dan je zou willen? Zijn jouw werknemers minder productief dan voorheen?

Wat ben jij waard

Weet jij wat jouw eigen waarde is? Zie je dat terug op jouw bankrekening? 

Ondernemingsplan maken

Je wilt een bedrijf gaan opbouwen, waarmee je geld kunt verdienen. Anders is het namelijk een hobby. Dat is niet wat je wilt.

Jouw zakelijke financiële diensten

We kunnen je assisteren bij het maken van jouw ondernemingsplan, maar ook de financiële producten regelen die jij nodig hebt.

Financieel zwaar weer trajecten

Wij combineren expertise op het gebied van budgetcoaching en ondernemersadvisering.

Bedrijfsplannen maken

Wij werken graag samen met jou aan het maken van jouw bedrijfsplannen.  

Inloggen

Selecteer één van de onderstaande links om in te loggen.

Bestel nu het boek
'Wat ben jij waard'