Winkelwagen

Individueel traject werknemers

Meester over je geld trajecten

In de huidige tijd hebben veel werknemers het financieel zwaar. Je kunt jouw werknemer helpen door middel van een Meester over geld traject.

We begeleiden jullie medewerkers graag om (weer) uit te komen met hun geld. Wij werken hieraan in hybride trajecten: Meester over je geld. Daar waar mogelijk maken we gebruik van ons online programma. Is dit niet passend door bijvoorbeeld het hoge stressniveau, dan geven onze financiële coaches opdrachten per gesprek.

Voordat we van start gaan, verzorgen we altijd een intake waarin we kijken wat passend is. We checken ook de motivatie bij de werknemer. De kosten hiervan zijn € 250,= exclusief 21% BTW. 

Iedereen die bij ons een traject volgt, krijgt in ieder geval altijd:

 • Ons boek: Wat ben jij waard.
 • NIBUD tabbladen

Het kan hierbij gaan om de volgende mogelijkheden: 

Traject meester over je geld (basis)

Dit traject is als volgt opgebouwd:

 • We hebben een live startgesprek van ongeveer anderhalf uur om een goed begin te maken.
 • Jullie werknemer krijgt een aantal opdrachten vanuit het online programma Meester over je geld, waardoor wij de informatie krijgen om voor hen een Geldscan te maken. Deze zal de financieel coach gefaseerd met hen doornemen. Hierover is contact via app, mail of telefoon. Dit is een overzicht van alle bezittingen en schulden, inkomsten en uitgaven, maar ook een overzicht of alle financiële producten passend zijn bij hun situatie.
 • Je werknemer werkt ook aan een aantal opdrachten inzake de relatie met geld.
 • In de Geldscan verwerken wij zoveel mogelijk tips om ofwel het inkomen te verbeteren of te besparen op de uitgaven. We vergelijken de uitgaven ook met een vergelijkbaar huishouden. Daar waar nodig worden er tips gegeven om de relatie met geld te verbeteren. Samen maken we in een live gesprek financiële keuzes die voor deze familie passend zijn.
 • Een persoonlijk live keuzegesprek, maakt de cliënt zelf financiële keuzes op basis van de Geldscan. De financieel coach volgt als procesbegeleider dat er een nieuw evenwicht ontstaat tussen inkomsten en uitgaven. Ook bespreken we de mogelijkheden om de relatie met geld te verbeteren.
 • Vervolgens gaat het erom dat de keuzes ook in de praktijk gebracht worden. We hebben een persoonlijk live gesprek met elkaar om ervoor te zorgen dat het jullie medewerker lukt om het vol te houden.
 • Mochten er tussendoor of nadien nog vragen bij jullie werknemer opkomen, dan kunnen ze ons hier altijd over bellen, mailen of app’en. Dan denken wij nog graag met ze mee.

De kosten voor dit traject bedragen € 1.050,= exclusief 21% BTW. 

 
Meester over geld je traject (uitgebreid)

Wanneer er sprake is van een ingewikkeldere financiële situatie, veel stress of multi-problematiek is een uitgebreid traject beter passend.

Dit traject is als volgt opgebouwd:

 • We hebben een live startgesprek van ongeveer anderhalf uur om een goed begin te maken.
 • Aan de hand van het startgesprek kijken we hoeveel opdrachten wij de werknemer per keer kunnen geven.
 • We werken naast het startgesprek met een vijftal live gesprekken. Deze zetten we in waar nodig. Er is meer live contact nodig. De cliënt is minder in staat om zelfstandig opdrachten uit te voeren. In gezamenlijkheid wordt gewerkt aan het verkrijgen van inzicht in de inkomsten, de uitgaven, bezittingen en schulden. Ook bespreken we de relatie met geld. In ieder geval is er een live keuzegesprek.
 • Wanneer de informatie compleet is, maken we op basis hiervan een Geldscan.
 • In de Geldscan verwerken wij zoveel mogelijk tips om ofwel het inkomen te verbeteren of te besparen op de uitgaven. We vergelijken de uitgaven ook met een vergelijkbaar huishouden. Samen maken we in een live gesprek financiële keuzes die voor deze werknemer passend zijn.
 • In een persoonlijk live keuzegesprek, maakt de client zelf financiële keuzes. De financieel coach begeleidt dit proces om tot een nieuw financieel evenwicht te komen.
 • Vervolgens gaat het erom dat de keuzes ook in de praktijk gebracht worden. We hebben een persoonlijk live gesprek met elkaar om ervoor te zorgen dat het deze familie lukt om het vol te houden.
 • Mochten er tussendoor of nadien nog vragen bij deze werknemer opkomen of wanneer we merken dat er extra persoonlijke aandacht nodig is, dan hebben we contact met elkaar via bellen, mailen of app’en. Dan denken wij graag met jullie medewerker mee.

De kosten voor dit traject bedragen € 1.777,= exclusief 21% BTW.

Interesse in onze diensten?

Wil je meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op

Inloggen

Selecteer één van de onderstaande links om in te loggen.