Winkelwagen

Individueel traject werknemers

Individueel traject werknemers

Wanneer jouw werknemer met financiële problemen te maken heeft, is vaak een individueel traject het meest passend.  

We maken hierbij gebruik van ons online leerprogramma: meester over jouw geld. Maar hier laten we het niet bij. We geven persoonlijke begeleiding in de vorm van financiële coaching naar behoefte. 

Het kan hierbij gaan om de volgende mogelijkheden: 

Individueel traject: Persoonlijke Geld Scan.

Jullie werknemer doorloopt het online programma: Meester over jouw geld.  Op basis van de ingevulde informatie maken wij een Persoonlijke Geldscan. Deze bespreken we met elkaar in een persoonlijk gesprek. Samen maken we passende financiële keuzes.  De kosten voor dit individuele traject bedragen € 697,=,exclusief 21% BTW.  

Individueel traject: Financieel vitale levensstijl.

Samen met jouw werknemer werken we aan een financieel vitale levensstijl. We beginnen met het maken van een Persoonlijke Geldscan. Daarnaast werken we aan een duurzame financiële gedragsverandering. We spreken elkaar drie keer persoonlijk naast het gesprek over de Geldscan. De kosten voor dit individuele traject bedragen € 1.237,= exclusief 21% BTW. 

Individueel traject in verband met complexe schuldensituatie/multi-problematiek.

Door middel van financiële coaching werken we aan het oplossen van de schuldensituatie. Daar waar mogelijk maken we gebruik van het online programma: Meester over geld. In dit individuele traject werken we met zes live bijeenkomsten. Daarnaast ontvangt jullie werknemer opdrachten. We hebben tussendoor ook regelmatig contact via de mail en de app.  Natuurlijk mogen jullie werknemers ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Samen werken we aan het op orde brengen van de administratie, het maken van een budgetplan, maken van financiële keuzes, werknemers leren afspraken te maken met schuldeisers en verandering van het huidige financiële gedrag. Uiteindelijk streven we naar een zo financieel vitaal mogelijke levensstijl. De kosten voor dit traject bedragen € 1.777,= exclusief 21% BTW.  

Individueel traject: begeleiding richting de schuldhulpverlening.

In de intake hebben we geconstateerd dat schuldhulpverlening beter passend is. Om dit traject met succes te kunnen laten verlopen, is het belangrijk dat jullie werknemer met een goed geordende administratie zich meldt bij de schuldhulpverlening. Wij helpen jullie werknemer hier graag bij. De kosten van dit korte traject bedragen: € 797,= exclusief 21% BTW.  

Interesse in onze diensten?

Wil je meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op

Alle diensten van Toekomstnu

Werknemers meester over geld

Heb jij meer te maken met ziekteverzuim dan je zou willen? Zijn jouw werknemers minder productief dan voorheen?

Wat ben jij waard

Weet jij wat jouw eigen waarde is? Zie je dat terug op jouw bankrekening? 

Ondernemingsplan maken

Je wilt een bedrijf gaan opbouwen, waarmee je geld kunt verdienen. Anders is het namelijk een hobby. Dat is niet wat je wilt.

Jouw zakelijke financiële diensten

We kunnen je assisteren bij het maken van jouw ondernemingsplan, maar ook de financiële producten regelen die jij nodig hebt.

Financieel zwaar weer trajecten

Wij combineren expertise op het gebied van budgetcoaching en ondernemersadvisering.

Bedrijfsplannen maken

Wij werken graag samen met jou aan het maken van jouw bedrijfsplannen.  

Inloggen

Selecteer één van de onderstaande links om in te loggen.

Bestel nu het boek
'Wat ben jij waard'