Huizenmarkt trekt verder aan

Huizenmarkt trekt verder aan

Oktober toont een verdere opmars van de huizenmarkt. Zo werden er, na een succesvolle NVM Open Huizen Dag, in de afgelopen maand 16.000 woningverkopen gerealiseerd. Er werden ruim 177.000 bezichtigingen aangevraagd.

Tezamen met de bezoekers tijdens de NVM Open Huizen Dag komt de totale belangstelling voor woningen in oktober uit op 327.000 bezoeken. Dit blijkt uit de woningmarktindicator van Makelaarsland.

Jeroen Stoop van Makelaarsland: ?De belangstelling voor woningen neemt steeds meer toe en beperkt zich niet alleen meer tot de grote steden maar verspreidt zich steeds meer over het land. De laatste 2 maanden van dit jaar zullen zeker goede resultaten laten zien. Hiervoor zijn 3 belangrijke redenen. Het toenemende vertrouwen in de economie, de ultra lage rente en het feit dat potentiële kopers nog gebruik willen maken van de verhoogde schenkingsvrijstelling. Haast hiervoor is wel geboden aangezien de woning uiterlijk 31 december 2014 in eigendom moet zijn om gebruik te maken van deze tijdelijke verhoging?

Geen reacties

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd