Hypotheekrente blijft dalen

Hypotheekrente blijft dalen

Een aantal geldverstrekkers heeft deze week opnieuw de hypotheekrente verlaagd. De rente daalde met tussen de 0,1 en 0,7 procent, afhankelijk van de rentevasttijd. Een overzicht.

Triodos Bank verlaagde de hypotheekrente met 0,1 procentpunt voor vijf, zes, zeven en tien jaar vast en met 0,2 voor twaalf, vijftien en twintig jaar. Nationale Nederlanden verlaagde de rente voor twaalf, vijftien en twintig jaar met 0,15 procentpunt. Obvion, dochter van Rabobank, ging met 0,1 procentpunt omlaag, De hypotheekrente bij SNS Bank daalde afgelopen maandag met 0,1 tot 0,7 procentpunt. De rente voor twintig jaar vast zakte in een keer van 4,7 naar 4,0 procent.
ABN Amro heeft aangekondigd aanstaande vrijdag de rente voor vijfentwintig en dertig jaar vast te verlagen met 0,2 procentpunt, naar respectievelijk 4,9 en 5,0 procent.
De gemiddelde vijfjaarsrente staat op 2,8 procent; de hypotheekrente voor tien jaar vast ligt gemiddeld op 3,35 procent. De gemiddelde hypotheekrente voor twintig jaar bedraagt 4,2 procent.

Geen reacties

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd