18 jaar en nu?

Regel alles op tijd!

Denk je dat jongeren financieel alles zelf kunnen regelen als ze 18 jaar worden? Hebben ze alles op tijd geregeld? Of zouden ze hier nog wel een steuntje in de rug bij kunnen gebruiken?

Hoe zou het zijn dat naast een financieel trainer ook een jongere met hen in gesprek gaat?

Wat komt er op jongeren af, wanneer ze 18 jaar worden?

Wat helpt jongeren om alles financieel goed te regelen? Is het dan verstandig om hen te vertellen wat goed is voor hen? Of kan dit ook anders?

Meesterklas 18 jaar en nu?

In de meesterklas: 18 jaar en nu kiezen we voor een eigen aanpak. Wij geven jongeren graag antwoorden op deze vragen, doormiddel van een online meesterklas. In ongeveer een uur praten een financieel trainer en een jongere die zelf net 18 is geworden met de nieuwsgierige jonge kijkers. Zo zorgen we voor een combinatie van veel kennis en tegelijkertijd de aansluiting bij de jongeren.

Zou het lukken om jongeren te betrekken bij dit soort onderwerpen?

Het antwoord hierop is een duidelijke ja. Maar dan moet je wel echt met hen in gesprek gaan. We gebruiken een praatplaat die gemakkelijk toegankelijk is om het ijs te breken. Van daaruit gaan we verder in gesprek met elkaar.

Lijkt het je interessant om als bank, verzekeraar of gemeente een meesterklas te organiseren voor jongeren, plan dan een online meeting om hierover met elkaar van gedachten te wisselen.

Maar eerst wil je natuurlijk weten wat de kosten zijn. Jullie investering voor deze online meesterklas bedraagt € 750,= exclusief 21% BTW.

We gaan graag met jullie in gesprek.