Winkelwagen

Financieel zwaar weer trajecten

Het kan niet altijd meezitten in je ondernemerschap. We lopen allemaal wel eens tegen een tegenslag aan. Soms heb je alleen meer tegenwind dan verwacht. Dan kun je financieel vast gaan lopen met je bedrijf.  

Het helpt je niets om iedere dag diep na te denken hoe slecht het gaat in jouw bedrijf. 

Het wordt tijd voor nieuw perspectief. Welke mogelijkheden heb je wel?     

Is het verstandig om gebruik te maken van een regeling, die je voorheen niet eens kende? Is het verstandig om nieuwe markten te gaan betreden? Wat is redelijk, wanneer je een betalingsregeling wilt gaan treffen? 

Dit zijn zomaar wat vragen die door jouw hoofd kunnen spoken.  

Wij voorkomen graag dat je zakelijke schuldhulpverlening nodig hebt of nog erger. Samen met jou maken we plannen voor de toekomst en begeleiden de uitvoering 

Wij combineren expertise op het gebied van budgetcoaching en ondernemersadvisering.  

Je kunt bij ons kiezen voor: 

Traject: financieel op orde
We starten met een bedrijfsscan voor MKB bedrijven. We brengen de huidige financiële situatie nauwkeurig in beeld. Samen onderzoeken we waar de mogelijkheden liggen om de inkomsten te verbeteren en de uitgaven te verminderen. Je ontvangt wekelijks opdrachten. Daarnaast ontmoeten we elkaar drie maal in een online meeting. De kosten hiervan bedragen € 247,= per maand exclusief 21% BTW, gedurende zes maanden. Indien langere begeleiding gewenst is, kan natuurlijk in overleg verlenging plaatsvinden.  

Financieel zwaar weer traject
Een zakelijk traject om jouw financiële situatie op te lossen. Stap voor stap brengen we jouw huidige bedrijfssituatie in beeld. Twee maal per maand hebben we een online meeting hierover gedurende vier maanden. Daarnaast ontvang je opdrachten per mail. In eerste instantie werken we aan meer financieel overzicht. Je weet weer waar jouw bedrijf exact financieel staat. Vervolgens maken we een bedrijfsplan voor de toekomst. Wat is er nodig? Welke betalingsregelingen moeten er worden getroffen? Dit is een viermaandelijks traject. Je betaalt hiervoor € 497,= per maand exclusief 21% BTW. Dit betaal je gedurende zes maanden. Mocht deze periode te kort blijken, dan kan deze in overleg worden verlengd.  

Wil je meer weten over onze mogelijkheden om jou te helpen om financieel weer op orde te komen, neem dan contact met ons op.

Interesse in onze diensten?

Wil je meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op

Alle diensten van Toekomstnu

Werknemers meester over geld

Heb jij meer te maken met ziekteverzuim dan je zou willen? Zijn jouw werknemers minder productief dan voorheen?

Wat ben jij waard

Weet jij wat jouw eigen waarde is? Zie je dat terug op jouw bankrekening? 

Ondernemingsplan maken

Je wilt een bedrijf gaan opbouwen, waarmee je geld kunt verdienen. Anders is het namelijk een hobby. Dat is niet wat je wilt.

Jouw zakelijke financiële diensten

We kunnen je assisteren bij het maken van jouw ondernemingsplan, maar ook de financiële producten regelen die jij nodig hebt.

Financieel zwaar weer trajecten

Wij combineren expertise op het gebied van budgetcoaching en ondernemersadvisering.

Bedrijfsplannen maken

Wij werken graag samen met jou aan het maken van jouw bedrijfsplannen.  

Inloggen

Selecteer één van de onderstaande links om in te loggen.

Bestel nu het boek
'Wat ben jij waard'