Zoek
Sluit dit zoekvak.

Winkelwagen

Relaties en geld

Lief en leed delen jullie met elkaar. Spreken jullie samen ook over geld? Denken jullie daar hetzelfde over? Of zijn er grote verschillen? Maak samen bewuste financiële keuzes.

Heerlijk is het om verliefd te zijn. In het begin heb je het samen vast nog niet over geld gehad. Als het serieus wordt, is het goed om het ook eens over geld te hebben.  

Bespreek met elkaar hoe je met geld omgaat. Wat vind jij financieel belangrijk? Dat kan heel iets anders zijn dan je partner. Leg aan elkaar uit, waarom je dat belangrijk vindt.  

Kijk wat je financieel wilt delen en waarover je eigen financiële beslissingen wilt blijven nemen. Bespreek dat goed met elkaar.  

Blijven jullie ieder apart wonen of willen jullie voor het eerst gaan samenwonen of trouwen? Als dat laatste het geval is, zul je samen goede financiële afspraken moeten maken.  

Zet samen op een rij: 

Wil je een totaalbeeld krijgen in de nieuwe situatie? Overzichtelijk krijgen of jullie financiële producten nog kloppen?    

Gaan jullie samen op zoek naar een nieuwe koopwoning, gebruik dan onderstaande tool.

Samen verder gaan is heerlijk, maar zorg ervoor dat je elkaar ook financieel begrijpt.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Zijn jullie zover om samen jullie geldzaken op een rij te zetten? Willen jullie samen nieuwe financiële keuzes maken?  Wat kun je dan van ons verwachten?

Nieuws & tips

Kinderen krijgen, wat verandert er financieel?

Kinderen krijgen, wat verandert er financieel?

Het leven kent een aantal belangrijke mijlpalen. Een daarvan is de komst van het eerste kind. Het is zeker niet vanzelfsprekend dat er kinderen komen…
Kan je als jongere een huis kopen of toch niet?

Kan je als jongere een huis kopen of toch niet?

Veel jonge huurders kijken regelmatig op Funda. Ze dromen van een mooi huis om in te gaan wonen. Als eerste vullen ze een online rekentool…
Hoe is je relatie met geld?

Hoe is je relatie met geld?

Wanneer we aan jou vragen hoe het met je relatie met je partner gaat, zal je het antwoord hier vrij snel op kunnen geven. Maar…

Inloggen

Selecteer één van de onderstaande links om in te loggen.