Winkelwagen

Relaties

Lief en leed delen jullie met elkaar. Spreken jullie samen ook over geld? Denken jullie daar hetzelfde over? Of zijn er grote verschillen? Maak samen bewuste financiële keuzes.

Heerlijk is het om verliefd te zijn. In het begin heb je het samen vast nog niet over geld gehad. Als het serieus wordt, is het goed om het ook eens over geld te hebben.  

Bespreek met elkaar hoe je met geld omgaat. Wat vind jij financieel belangrijk? Dat kan heel iets anders zijn dan je partner. Leg aan elkaar uit, waarom je dat belangrijk vindt.  

Kijk wat je financieel wilt delen en waarover je eigen financiële beslissingen wilt blijven nemen. Bespreek dat goed met elkaar.  

Blijven jullie ieder apart wonen of willen jullie voor het eerst gaan samenwonen of trouwen? Als dat laatste het geval is, zul je samen goede financiële afspraken moeten maken.  

Zet samen op een rij: 

Wil je een totaalbeeld krijgen in de nieuwe situatie? Overzichtelijk krijgen of jullie financiële producten nog kloppen?    

Gaan jullie samen op zoek naar een nieuwe koopwoning, gebruik dan onderstaande tool.

Samen verder gaan is heerlijk, maar zorg ervoor dat je elkaar ook financieel begrijpt.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Zijn jullie zover om samen jullie geldzaken op een rij te zetten? Willen jullie samen nieuwe financiële keuzes maken?  Wat kun je dan van ons verwachten?

Nieuws & tips

Hoe is je relatie met geld?

Hoe is je relatie met geld?

Wanneer we aan jou vragen hoe het met je relatie met je partner gaat, zal je het antwoord hier vrij snel op kunnen geven. Maar…
Mevrouw hoe staat het met je pensioen?

Mevrouw hoe staat het met je pensioen?

Je hebt thuis als man en vrouw de rollen verdeeld: hij werkt fulltime, zij werkt parttime. Dit model kan best tot uw tevredenheid werken, maar…
Samenwonen of trouwen, waar kies jij voor?

Samenwonen of trouwen, waar kies jij voor?

Geld en relaties, gaat dat goed samen? Of zit geld er nog weleens tussen in jouw relatie?   Geld speelt een belangrijke rol in de keuze…

Ontdek jullie geldzaken samen!

Willen jullie samen verder? Wat betekent dat financieel voor jullie? Wil je jouw geldzaken op een rij zetten? Wil je een keuze maken voor passende financiële producten? Heb je een hypotheek nodig om een gezamenlijke woning te kopen? Laten we dan een afspraak plannen. In een online meeting kunnen we je onder andere helpen met:
Keuzes maken in jullie budget
Welke financiële producten passen bij jullie
Nieuwe financiële beslissingen nemen

Inloggen

Selecteer één van de onderstaande links om in te loggen.