Winkelwagen

Uit huis gaan

Voor het eerst op jezelf wonen. Wat betekent dat financieel? Wat moet er dan allemaal gebeuren? Hoe ga jij jouw eigen geldzaken regelen?

Je gaat voor het eerst op jezelf wonen. Behalve een nieuwe voordeur, verandert er voor jou ook veel op financieel gebied.  

Wat zijn jouw financiële verplichtingen tot nu toe? 

Dit zijn je vaste lasten die je nu al hebt. Tel al deze bedragen op. Haal dit van jouw salaris af. Wat overblijft kun jij gebruiken om van te wonen, te eten en te zorgen voor jouw persoonlijke verzorging. Wil je ook graag op stap of op vakantie, dan is de vraag wat daar nog voor over blijft.  

Wil je gaan afwegen of je het beste kunt kopen of huren, gebruik dan onderstaande tool.  

Het is heerlijk om op jezelf te wonen, maar let op waar je financieel aan begint.  

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wij helpen je graag om meer financiële helderheid te krijgen voor jezelf. De huurprijzen zijn hoog en ook de woningprijzen stijgen nog steeds. Je wilt niet financieel vastlopen door de keuze van jouw woonruimte. Wat kun je van ons verwachten?

Nieuws & tips

Kopen of toch eerst verkopen?

Kopen of toch eerst verkopen?

Ria en Erik hebben hun oog laten vallen op een mooie hoekwoning. Hij is groter dan hun huidige rijtjeswoning. Er zijn meer kapers op de…
Is een koopwoning nog bereikbaar?

Is een koopwoning nog bereikbaar?

De laatste tijd zien we dat huizen snel verkocht worden en vaak zelfs boven de vraagprijs. Is het nog wel mogelijk om een woning te…
Is een starterslening de oplossing voor jou?

Is een starterslening de oplossing voor jou?

Wanneer je een huis wilt kopen, kan het soms lastig zijn om een hypotheek aan te vragen. Een starterslening kan in een aantal gevallen de…

Hulp nodig, wanneer jij uit huis gaat?

Wil je uit huis gaan, maar heb je nog geen idee wat er dan allemaal op je af komt. Wil je jouw geldzaken op een rij zetten? Kun je wel wat hulp gebruiken om passende financiële producten te zoeken? Heb je een hypotheek nodig om jouw eerste woning te gaan kopen? Laten we dan kennismaken met elkaar. In een online meeting kunnen we je onder andere helpen met:
Keuzes maken in jouw budget
Welke financiële producten passen bij jou
Jouw eigen financiële beslissingen nemen

Inloggen

Selecteer één van de onderstaande links om in te loggen.