Zoek
Sluit dit zoekvak.

Winkelwagen

Tegenslagen in het leven

Alles loopt anders dan je had gedacht. Wat kun je doen als het financieel tegenzit? Hoe krijg je weer overzicht op jouw budget? Wat wil je gaan aanpassen?

Het lijkt allemaal goed te gaan in je leven. En dan valt het ineens tegen.  Je huwelijk leek zo mooi, maar toch lukt het niet meer samen. Iedere dag ging je met plezier naar je werk, totdat je in het kantoor van je leidinggevende moest komen. Opeens werd je ontslagen.  

De huisarts zag je nooit. Een dagje ziek thuis blijven kwam nooit voor. De laatste tijd gaat dit anders. Je gezondheid werkt niet mee. Misschien word je binnenkort arbeidsongeschikt verklaard.  

Wat kun je doen wanneer het financieel tegenzit in je leven? Neem de ruimte om te voelen wat deze tegenslag met je doet. Dit heeft jouw aandacht nodig. Dit is heel belangrijk, maar vergeet niet om ook te kijken naar de financiële gevolgen.  

Hoe krijg je jouw geldzaken zo snel mogelijk weer op een rij? 

Wil je inzicht in jouw nieuwe financiële situatie? Wil je nieuwe financiële keuzes maken?

Hoe jouw leven ook verloopt, je kunt altijd opnieuw starten met bouwen aan jouw financiële toekomst.  

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

De financiële situatie zit tegen. Jouw oude financiële patronen werken niet meer. Wat kun je van ons verwachten in deze situatie?

Nieuws & tips

Kinderlevens op zijn kop door toeslagenaffaire

Kinderlevens op zijn kop door toeslagenaffaire

Met tranen in onze ogen hoorden wij gisteren de berichten over hoe kinderlevens op zijn kop zijn komen te staan door de toeslagenaffaire. Kinderen komen…
Slapeloze nachten door arbeidsongeschiktheid!

Slapeloze nachten door arbeidsongeschiktheid!

Melanie en Erik liggen wakker sinds ze allebei arbeidsongeschikt zijn geraakt. Ze weten niet meer hoe ze uit moeten komen met hun geld. Melanie en…
Hoog inkomen en toch schulden

Hoog inkomen en toch schulden

Een hoog inkomen en tegelijkertijd in de schulden zitten, hoe kan dat nou?  Het voorkomen van schulden, dat zou toch moeten kunnen met zo’n hoog…

Inloggen

Selecteer één van de onderstaande links om in te loggen.