Zoek
Sluit dit zoekvak.

Winkelwagen

Over ons

Toekomstnu werkt aan een financieel fit leven, financieel fit ondernemen en werknemers die financieel fit zijn en blijven. 

Bij Toekomstnu is onze missie om geldzaken voor iedereen begrijpelijk te maken en een gezonde relatie met geld te krijgen en te houden. 

Wij werken samen met freelance financieel coaches en trainers. Zo bereiken we zoveel mogelijk mensen. 

Onze manier van werken is: betrokken, vanuit verbinding, met gedegen kennis op het gebied van zowel financiële coaching als financieel advies. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van het verzorgen van trainingen voor werkgevers. 

Management team

Ineke Jochemsen

Financieel trainer, coach en consultant

Gedreven, passie voor financiële coaching en training.  Specialist op het gebied van de relatie met geld. KIWA gecertificeerd budgetcoach en in het bezit van de benodigde Wft papieren. Ineke Jochemsen verzorgt de trainingen & ontwikkeling hiervan, financiële consultancy en de financiële coaching binnen ToekomstNu. Zij vormt samen met Richard Touker de directie. 

Richard Touker

Financieel coach & ontwikkelaar concept

Staat altijd voor je klaar, werkt vanuit passie en verbinding. Richard Touker is actief als financieel coach. Hij beschikt over de benodigde Wft papieren en is erkend financieel adviseur. Hij is daarnaast ontwikkelaar van de automatisering en ontwikkelaar  van het ToekomstNu concept en strateeg. Vormt samen met Ineke Jochemsen de directie van  ToekomstNu. 

Onze coaches

Henk Bouwknegt

Financieel trainer & coach

Met jarenlange ervaring als docent en coach in het leger, coacht hij nu mensen bij het budgetteren. Hij is gedreven, hulpvaardig en sociaal bewogen en kan snel tot de kern doordringen. Zijn kernkwaliteiten zijn: eerlijkheid, realisme, nauwgezetheid en luistervaardigheid. 

Raymond van Beek

Financieel coach, maatschappelijk betrokken

Zijn hart ligt bij het ondersteunen en verder helpen van mensen op het gebied van hun budget. Hij is zich steeds meer in de mens gaan verdiepen. Zo heeft hij inmiddels kennis over psychiatrische problematiek en laaggeletterdheid. 

Patrick van Seventer

Financieel coach en coach administratie

Patrick is de man van de cijfers en de mens. Hij assisteert bij het op orde brengen van de (bedrijfs)administratie en het budget. Zijn aanpak is: tot the point, vrolijk, aandachtig en daadkrachtig. Aandacht voor werknemer en ondernemer. 

Cynthia de Graaf-Boelaars

Trainer verzuim

Cynthia is al jaren specialist op het gebied van verzuim. Zij heeft jaren gewerkt in de wereld van HR en verzuim. Ze heeft hier trainingsvaardigheden aan toegevoegd in de afgelopen jaren. Ze neemt je graag mee in de wereld achter verzuim.

Bestel het boek "Wat ben jij waard"

Veel mensen zwoegen met hun geldzaken. Dat is niet nodig. Heeft het saldo van je bankrekening te maken met wat jij waard bent als persoon? Ja en nee. Als je positief aankijkt tegen geld stijgt jouw gevoel van eigenwaarde en handel je anders. Precies daar ligt het goud. Al jarenlang helpen we mensen met hun geldzaken, vanuit onze kennis en ervaring. Dit willen we ook graag met jou delen.

Inloggen

Selecteer één van de onderstaande links om in te loggen.