Zoek
Sluit dit zoekvak.

Winkelwagen

Problemen met werknemers

Loopt het met jouw werknemers niet zoals je wilt? Zijn ze vaker ziek dan je prettig vindt? Ligt de productiviteit de laatste tijd lager? Zie je meer diefstal bij je personeel? Wat kun je hier tegen doen?

Werknemers kunnen je veel werk uit handen nemen. Toch loopt het niet altijd zoals je graag zou willen.  

Ziekteverzuim, productiviteitsverlies of fraude van je werknemer kan je als ondernemer voor grote kosten plaatsen. Zeker wanneer dit langer duurt, loop je hierdoor vast als ondernemer.  

Om dit te voorkomen is het belangrijk om te weten wat er leeft bij jouw werknemer. Achter de voordeur speelt er vaak meer dan je denkt. Dit kan bijvoorbeeld gaan over: 

Door met je werknemer in gesprek te blijven gaan, kun je passende hulp zoeken voor het achterliggende probleem.  

Wanneer het financieel thuis lekker loopt, zal je werknemer 20% meer productiviteit laten zien, zeven dagen minder ziekteverzuim en minder loonbeslagen. Per werknemer levert je dat € 13.000,= op.  

Je werknemer zal dan ook minder snel frauderen 

Je kunt dit bereiken door middel van persoonlijke trajecten of trainingen. 

Is het ziekteverzuim niet te voorkomen, zorg er dan voor dat je goed verzekerd bent. Hoe je dit het beste kunt organiseren, bespreken we graag persoonlijk met je. 

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wij helpen je graag om de problemen met je werknemers op te lossen. Je zaken goed geregeld te hebben, wanneer ziekteverzuim niet te voorkomen is. Medewerkers te trainen of persoonlijk te begeleiden daar waar dit passend is. Wat kun je van ons verwachten?

Nieuws & tips

Hoe is je relatie met geld?

Hoe is je relatie met geld?

Wanneer we aan jou vragen hoe het met je relatie met je partner gaat, zal je het antwoord hier vrij snel op kunnen geven. Maar…
Financieel vitale levensstijl van jouw werknemer

Financieel vitale levensstijl van jouw werknemer

Hoe vitaal is jouw werknemer? Is jouw werknemer productief of zie je iemand worstelen op zijn of haar werkplek? Hoe is het gesteld met het…
Is jouw werknemer vaak ziek door schulden?

Is jouw werknemer vaak ziek door schulden?

Volgens arbodienstverleners en bedrijfsartsen is psychisch verzuim vaak financieel gerelateerd. Doordat er werkstress en relatieproblemen ontstaan, krijgt het probleem een medisch label. Dit klopt lang…

Inloggen

Selecteer één van de onderstaande links om in te loggen.