Winkelwagen

Financieel zwaar weer

Gaat het minder goed in jouw bedrijf dan je wilt? Loop je financieel tegen problemen aan? Heb je nog wel overzicht? Of weet je niet zo goed waar je nu financieel staat? Wil je op zoek gaan naar oplossingen?

Gaat het minder goed in je bedrijf dan je zou willen? Heb je te maken met tegenvallers die je niet had zien aankomen? Dan kun je natuurlijk gaan zitten balen van de situatie.  

Dat brengt je alleen geen stap dichter richting een oplossing.  Wat je aandacht geeft groeit. Door al je aandacht te richten op wat niet lukt, maak je te weinig ruimte vrij voor nieuwe plannen.  Dat heb je nodig om jouw problemen op te lossen. Wat je tot nu toe deed, blijkt nu niet meer te werken. Het wordt tijd voor een nieuwe strategie.  

Wat gaat jouw nieuwe koers worden? 

Vind je het lastig om dit zelf helemaal uit te gaan werken? Loop je ergens mee vast? Dat is helemaal niet zo vreemd. Er komt veel bij kijken om jouw bedrijf in een nieuwe financiële richting te laten bewegen.      

Wij denken graag met je mee over nieuwe mogelijkheden. 

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Ben je de moed de laatste tijd wat verloren, doordat het financieel niet gaat zoals jij dat wilt? Ben je het zat om je hier steeds zorgen over te maken? Wil je jouw geldzaken weer op orde brengen. Wat kun je van ons verwachten?

Nieuws & tips

Kinderlevens op zijn kop door toeslagenaffaire

Kinderlevens op zijn kop door toeslagenaffaire

Met tranen in onze ogen hoorden wij gisteren de berichten over hoe kinderlevens op zijn kop zijn komen te staan door de toeslagenaffaire. Kinderen komen…
Waar doen ze het van?

Waar doen ze het van?

Snap jij hoe het financieel gaat bij de buurman? Waar halen ze het geld vandaan om een caravan te kopen? Zo’n goede baan heeft hij…
Waardevolle tips in corona tijd

Waardevolle tips in corona tijd

Ben jij vooral bezig met geldtekort de afgelopen tijd? Mag jouw kapsalon nog steeds niet open? Heb je geen baan meer door de corona crisis? …

Wil jij uit financieel zwaar weer komen?

Loopt het de laatste tijd financieel niet zoals je graag zou willen? Wordt het tijd om je geldzaken eens goed op een rij te gaan zetten? Wil je niet blijven hangen in de tegenslagen? Wil je een plan maken voor de nieuwe situatie? Wij kunnen je onder andere helpen bij:
Inzichtelijk krijgen waar je nu financieel staat.
Ontdekken van nieuwe mogelijkheden.
Samen werken aan een plan voor de nieuwe situatie.

Inloggen

Selecteer één van de onderstaande links om in te loggen.