Zoek
Sluit dit zoekvak.

Winkelwagen

Financieel plan werknemers

Je wilt je werknemers meer inzicht geven in hun financiële situatie. Dat kan met een Goed Geld Gesprek of een Financieel Plan.

Je werknemer gaat bewuste financiële keuzes maken. Wij werken met een combinatie van financiële coaching en financieel advies. 

We helpen je werknemer kortdurend met een Goed Geld Gesprek of wat langer met praktisch Financieel Plan

Goed Geld Gesprek

Een werknemer met vragen op financieel gebied helpen we met een Goed Geld Gesprek. Na afloop van dit gesprek ontvangt je medewerker een korte terugkoppeling met de vijf belangrijkste tips. 

Een Goed Geld Gesprek kan gaan over: veranderingen in het inkomen door een levensgebeurtenis, vragen over de toeslagen, korte vragen over het budget, vragen over de inkomstenbelasting, vragen over gebruik van regelingen om het inkomen te vergroten en vragen over financiële producten zoals bijvoorbeeld hypotheken en verzekeringen. Voorafgaand aan dit gesprek hebben we contact met de medewerker om te checken of dit gesprek passend is bij de vraag van de medewerker. 

De kosten van dit Goed Geld Gesprek inclusief terugkoppeling bedragen €250,= exclusief 21% BTW. 

Een financieel plan

Dit kan ingezet worden bij levensgebeurtenissen, geldzorgen of loonbeslag.

Allereerst hebben we een intakegesprek met jullie werknemer. Hierin toetsen we of een Financieel Plan voor hen passend zou zijn. Ook kijken we of er voldoende motivatie is bij de werknemer. Voor deze online intake rekenen we een bedrag van € 250,= exclusief 21% BTW.

Iedereen die bij ons een Financieel Plan laat maken,  krijgt in ieder geval altijd:

Bij het maken van een Financieel Plan gaan we samen als volgt te werk:

De kosten voor dit traject bedragen € 1.050,= exclusief 21% BTW. 

Het kan natuurlijk zo zijn dat er meer nodig is. Dan bestaat de mogelijkheid om de keuze te maken voor nog eens drie gesprekken. Wij zullen dit altijd met de werkgever overleggen. In geval van loonbeslag is dit vaak aan de orde.  Hiervoor rekenen wij aanvullend € 750,= exclusief 21% BTW. 

De werknemer kan zich, indien door jullie gewenst, volledig anoniem aanmelden voor ons traject via een aparte button voorzien van code voor jullie onderneming. Natuurlijk kan een medewerker ook worden aangemeld door een leidinggevende of via de HR afdeling. 

Inloggen

Selecteer één van de onderstaande links om in te loggen.