Winkelwagen

Financieel plan werknemers

Je wilt je werknemers meer inzicht geven in hun financiële situatie. Ze leren bewuste financiële keuzes maken. Daarvoor is het Financieel Plan voor jouw werknemers. 

We helpen je werknemer kortdurend met een praktisch Financieel Plan. 

Allereerst hebben we een intakegesprek met jullie werknemer. Hierin toetsen we of een Financieel Plan voor hen passend zou zijn. Ook kijken we of er voldoende motivatie is bij de werknemer. Voor deze online intake rekenen we een bedrag van € 250,= exclusief 21% BTW.

Iedereen die bij ons een Financieel Plan laat maken,  krijgt in ieder geval altijd:

  • Ons boek: Wat ben jij waard. 

 

Bij het maken van ons Financieel Plan gaan we samen als volgt te werk:

  • We starten met het formuleren van de eigen financiële doelen. Vervolgens gaan we samen het financieel planningsformulier invullen We werken in ieder geval aan inzicht in de inkomsten en de vaste lasten. Wanneer er nog tijd over is vullen we ook al het formulier bezittingen en schulden met elkaar in. Voor de volgende keer krijgen ze van ons voor vier weken formulieren mee voor het bijhouden van een persoonlijk kasboekje gedurende de komende vier weken.
  • Tijdens de tweede bijeenkomst inventariseren we de overige uitgaven aan de hand van de bankgegevens en de ingevulde persoonlijke kasboekjes. Ook maken we het overzicht bezittingen en schulden compleet. Wij verwerken de gegevens vervolgens in onze digitale formulieren. Wij voegen hier vervolgens budgettips aan toe aan de hand van vergelijkbare huishoudens of een minimumsituatie. Deze gegevens samen vormen een Financieel Plan.
  • We hebben een  startgesprek van ongeveer een uur tot anderhalf uur om een goed begin te maken. We brengen de doelen van de werknemer in beeld. Vervolgens brengen we in dit gesprek de inkomsten en vaste lasten in beeld. 
  • In het derde gesprek bespreken we het Financieel Plan met de medewerker. We bespreken voor welke keuzes de werknemer wil gaan maken om de financiële doelen dichterbij te brengen. 
  • Tussendoor is er contact via mail, app of telefoon om ervoor te zorgen dat de medewerker gemotiveerd blijft en alle benodigde bescheiden worden verzameld. 

 

De kosten voor dit traject bedragen € 1.050,= exclusief 21% BTW. 

Het kan natuurlijk zo zijn dat er meer nodig is. Dan bestaat de mogelijkheid om de keuze te maken voor nog eens drie gesprekken. Wij zullen dit altijd met de werkgever overleggen. Hiervoor rekenen wij aanvullend € 750,= exclusief 21% BTW. 

De werknemer kan zich, indien door jullie gewenst, volledig anoniem aanmelden voor ons traject via een aparte button voorzien van code voor jullie onderneming. Natuurlijk kan een medewerker ook worden aangemeld door een leidinggevende of via de HR afdeling. 

Wanneer jullie dit aanbod willen doen aan meerdere werknemers bestaat ook de mogelijkheid om ons live bij jullie op kantoor te laten werken aan de Financiële Plannen van werknemers. Aanvullend zullen dan alleen reiskosten in rekening worden gebracht.  

Inloggen

Selecteer één van de onderstaande links om in te loggen.