Zoek
Sluit dit zoekvak.

Winkelwagen

Gemengd leren werknemers meester over geld

Voordat we aan de slag gaan in de training voor werknemers, plannen we graag een kennismakingsgesprek in met jouw werknemer. Tijdens deze intake krijgen we dan helder of deze training passend is voor jouw werknemer. Als de situatie te complex is, kan een persoonlijk traject beter aansluiten bij de behoefte.  

In deze intake kijken we naar de aard van de problematiek, maar ook naar de motivatie van de werknemer. Mocht blijken dat er onvoldoende motivatie aanwezig is bij jullie werknemer, dan zullen wij na de intake tot een afronding komen met deze werknemer.  

Je betaalt voor onze deskundige intake een bedrag van € 150,= exclusief 21% BTW.  Is de training passend dan kunnen jullie het volgende van ons verwachten.  In de live startbijeenkomst gaan we aan de slag met de volgende punten: 

In het online programma leert je werknemer: 

In de slotbijeenkomst gaan we samen verder aan de slag: 

Stap voor stap bouwt jullie werknemer aan een gezonde financiële toekomst. We werken aan de oplossing van de ontstane schulden.  Deze training wordt daarnaast ondersteund met webinars over de onderwerpen die je ook terugkomen in de training. In een besloten Facebook groep kun jullie deelnemers uitwisselen.  

De kosten voor deze gemengd leren training bedragen € 1.250,= exclusief 21% BTW per deelnemer. Wanneer de situatie te complex is, bieden wij individuele trajecten.  

Inloggen

Selecteer één van de onderstaande links om in te loggen.