Winkelwagen

Training gesprek met jongeren

Aan de hand van de praatplaat gaan we met jongeren in gesprek over hun geldzaken. Hoe pak je dit aan? Hoe zet je de praatplaat in? In deze interactieve workshop gaan we hier samen mee aan de slag.  De duur van de workshop is anderhalf uur.  

Het eerste gedeelte is plenair. Hierna werken we in groepen van vier tot zes deelnemers. Vanuit jullie organisatie wordt er gezorgd voor tafelbegeleiders om dit proces soepel te laten verlopen, ook bij een groter aantal deelnemers.  

Doel van deze training:

Als professionals samenwerken om zoveel mogelijk problematische schulden bij jongeren te voorkomen. Daar waar deze reeds bestaan, zo snel mogelijk komen tot een passende oplossing. Leren welke rol gespreksvoering kan hebben in het sneller en effectiever voorkomen of oplossen van schulden bij jongeren. 

Niveau training:

Voor deze training is HBO werk en/of denkniveau het uitgangspunt. 

Studiebelasting training:

Voor deze training is geen voorbereiding nodig. Aanwezigheid en actief meedoen is voldoende voor deze training. 

Gebruikt materiaal:

Tijdens deze training werken we onder andere met een praatplaat voor jongeren die wij gebruiken binnen ToekomstNu. Deze kunnen jullie als inspiratie gebruiken om een eigen praatplaat te ontwikkelen. Het uitgereikte oefenmateriaal is bedoeld ter inspiratie om binnen jullie gemeente hier zelf vorm aan te geven. Het oefenmateriaal blijft eigendom van ToekomstNu. 

Aantal deelnemers:

Deze training is geschikt voor 10 tot 100 deelnemers. 

De kosten: 
Voor kosten voor deze interactieve workshop bedragen: € 700,= exclusief 21% BTW.  Naast deze workshop nemen wij graag deel aan uw programma, wanneer onze workshop als programma onderdeel wordt ingezet. Ook het gezamenlijk vragen beantwoorden met andere partijen behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor zullen geen extra kosten in rekening worden gebracht, waarbij wij uitgaan van een tijdsbesteding van onze kant van maximaal een dagdeel. 

Interesse in onze diensten?

Wil je meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op

Alle diensten van Toekomstnu

Werknemers meester over geld

Heb jij meer te maken met ziekteverzuim dan je zou willen? Zijn jouw werknemers minder productief dan voorheen?

Wat ben jij waard

Weet jij wat jouw eigen waarde is? Zie je dat terug op jouw bankrekening? 

Ondernemingsplan maken

Je wilt een bedrijf gaan opbouwen, waarmee je geld kunt verdienen. Anders is het namelijk een hobby. Dat is niet wat je wilt.

Jouw zakelijke financiële diensten

We kunnen je assisteren bij het maken van jouw ondernemingsplan, maar ook de financiële producten regelen die jij nodig hebt.

Financieel zwaar weer trajecten

Wij combineren expertise op het gebied van budgetcoaching en ondernemersadvisering.

Bedrijfsplannen maken

Wij werken graag samen met jou aan het maken van jouw bedrijfsplannen.  

Inloggen

Selecteer één van de onderstaande links om in te loggen.

Bestel nu het boek
'Wat ben jij waard'