Winkelwagen

Werknemers meester over geld

Heb jij meer te maken met ziekteverzuim dan je zou willen? Zijn jouw werknemers minder productief dan voorheen? Heb je regelmatig te maken met diefstal? Wellicht hebben jouw werknemers thuis een financieel probleem.

Wij helpen jouw werknemers door middel van online trainingen, gemengd leren en individuele trajecten om weer meester te worden over hun geld. Dan gaat het ook weer beter op de werkvloer. Je werknemer is minder vaak ziek. De productiviteit neemt toe. Je werknemers zullen minder vaak stelen vanuit jouw bedrijf. 

Voordat we aan de slag gaan met jouw werknemer, starten we met een intakegesprek met jouw werknemer. In dit gesprek kijken we wat passend is.

We kunnen daarbij kiezen uit:

We kijken hierbij naar de aard van de problematiek, de mate van multi-problematiek en de aard van de schulden. In dit gesprek toetsen we ook de motivatie van de werknemer. Is de werknemer gemotiveerd voor een financiële gedragsverandering.

Mocht blijken dat er onvoldoende motivatie aanwezig is bij jullie werknemer, dan zullen wij na de intake tot een afronding komen met deze werknemer.

Je betaalt voor onze deskundige intake een bedrag van € 150,= exclusief 21% BTW.

In onze leerprogramma’s komen de volgende punten aan de orde:

Stap voor stap bouwt jullie werknemer aan een gezonde financiële toekomst. We werken aan de oplossing van de ontstane schulden.

Is de situatie niet al te complex dan kan een online training meester over geld, inclusief persoonlijke Geldscan voldoende zijn. Is er meer nodig, maar is de situatie niet al te complex dan kiezen we voor de gemengd leren training. Mocht het nodig zijn om gedurende een aantal maanden jullie werknemer persoonlijk te begeleiden, dan kiezen we daarvoor.

Jullie investering ziet er als volgt uit:

We gaan graag met jullie in gesprek om de mogelijkheden voor jullie werknemers te ontdekken.

Interesse in onze diensten?

Wil je meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op

Alle diensten van Toekomstnu

Werknemers meester over geld

Heb jij meer te maken met ziekteverzuim dan je zou willen? Zijn jouw werknemers minder productief dan voorheen?

Wat ben jij waard

Weet jij wat jouw eigen waarde is? Zie je dat terug op jouw bankrekening? 

Ondernemingsplan maken

Je wilt een bedrijf gaan opbouwen, waarmee je geld kunt verdienen. Anders is het namelijk een hobby. Dat is niet wat je wilt.

Jouw zakelijke financiële diensten

We kunnen je assisteren bij het maken van jouw ondernemingsplan, maar ook de financiële producten regelen die jij nodig hebt.

Financieel zwaar weer trajecten

Wij combineren expertise op het gebied van budgetcoaching en ondernemersadvisering.

Bedrijfsplannen maken

Wij werken graag samen met jou aan het maken van jouw bedrijfsplannen.  

Inloggen

Selecteer één van de onderstaande links om in te loggen.

Bestel nu het boek
'Wat ben jij waard'