Zoek
Sluit dit zoekvak.

Winkelwagen

Wanneer verkoop jij jouw bedrijf?

Wanneer verkoop jij jouw bedrijf?

Wat is voor jou het moment om je bedrijf te verkopen? Wanneer zou je met pensioen willen gaan?

Weet jij al wat je wilt? De pensioenleeftijd stijgt, maar wat wil jij als ondernemer? Weet je al wat jouw bedrijf eventueel zou kunnen opbrengen? Hoe zit het op het moment met de werk-privébalans? Ben je nog fit genoeg voor een fulltime baan? Word je nog voldoende uitgedaagd op het werk?

Zelf de regie nemen

Misschien wil je liever eerder stoppen met werken? Dat kan!. Maar je moet dan wel tijdig de nodige maatregelen treffen. Als je dat pas op je 62e bedenkt, is dat betrekkelijk laat. Want om de periode tot je pensioen te overbruggen, heb je voldoende geld nodig.

Brengt je bedrijf zoveel op dat je alleen hieruit al voldoende pensioen hebt? Heb je iets opgebouwd voor je oude dag?

Een andere mogelijkheid is om je huis te verkopen. De huizenprijzen zijn hoog, maar wil je dan daarna gaan wonen?

Als je eerder met pensioen wilt, doe je er vooral goed aan om al vroeg zelf de regie te nemen en een financieel plan te laten maken of te laten maken.

Wensen waarmaken

Met een financieel plan richt je jouw financiën zo in dat jouw inkomen voldoende is in alle levensfasen. Als ondernemer is dit natuurlijk wel minder zeker dan voor een werknemer. De ontwikkelingen in jouw bedrijf kun je niet altijd voorzien.

Heb je vermogen opgebouwd, zodat het je de vrijheid geeft om keuzes te maken, bijvoorbeeld om een tweede huis of een boot te kopen of om een wereldreis te maken? Want je kunt die plannen wel hebben, maar je moet ze ook kunnen betalen.

Flexibiliteit

Al jouw financiën worden bij dat plan betrokken. De kracht van het plan zit hem in de flexibiliteit. Als er iets gebeurt in jouw leven, als wet- en regelgeving wijzigen of als jouw wensen veranderen, kan het plan aangepast worden. Wij bespreken daarom regelmatig met jou of het plan nog doet wat het moet doen.

Zo heb je jouw plannen om te stoppen met jouw bedrijf altijd actueel.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op!

Inloggen

Selecteer één van de onderstaande links om in te loggen.