Search
Close this search box.

Winkelwagen

Werknemers financieel bewust

Verlicht geldstress, verhoog productiviteit en voorkom fraude bij je werknemers.

Ontdek hoe je op een innovatieve manier de geldstress bij je werknemers kunt verminderen, het ziekteverzuim kunt verlagen, de productiviteit kunt verhogen en fraude en diefstal in je organisatie kunt voorkomen.

We werken graag met jullie samen door middel van onze training voor managers en HR medewerkers: Verzuim omlaag bij geldstress. Je leert signalen herkennen van je werknemer en hoe je in gesprek kunt raken met je werknemer. Je leert ook handige tools die je kunt inzetten om je verzuim omlaag te brengen.

Een andere mogelijkheid is het aanbieden van de Financieel Bewust Show. Is er meer nodig, dan kun je kiezen voor een Financieel Plan voor je werknemer. Dit kan online worden aangeboden, maar ook in de vorm van een individueel traject voor je werknemer.

Wanneer het aankomt op het aanpakken van complexe problemen zoals geldstress, ziekteverzuim en fraude of diefstal, is het belangrijk om de aandacht van je werknemers te trekken. Je wilt je werknemer betrekken in hun leerproces. Je leert hoe je dit kunt aanpakken.

Je werknemer krijgt praktische tools, tips en trucs in handen om de eigen financiële doelen te bereiken, schulden omlaag te brengen of  meer bewuste keuzes te maken ten aanzien van de inkomsten en de uitgaven.  

Show: bewust met geld

Deze show is informatief maar ook leuk om naar te kijken.

Verzuim omlaag bij geldstress

Geldstress is een oorzaak van je verhoogde ziekteverzuim. Dat wil je omlaag brengen. 

Financieel plan

We helpen je werknemer kortdurend met een praktisch Financieel Plan. 

Inloggen

Selecteer één van de onderstaande links om in te loggen.