Zoek
Sluit dit zoekvak.

Winkelwagen

Waag jouw sprong in 2021!

Waag jouw sprong in 2021!

Je weet dat je niet gelukkig wordt in jouw huidige baan. Je weet dat je meer waard bent dan er nu uit komt. Hoe kan dit anders? Ga je voor een nieuwe baan of kies je voor het ondernemerschap? Durf je deze sprong te maken?

Hoe krijg je helder wat je precies wilt?

  • Wees dankbaar voor wat je al hebt bereikt.

Kijk goed wat tot nu toe al wel is gelukt. Wat was hiervan de reden? Wat kun je hiervan leren voor de toekomst? Hoe kun je dit verder uitbouwen? Lukt dat het beste in loondienst of als zelfstandig ondernemer?

  • Stel heldere doelen voor jezelf. 

Durf concrete, haalbare, maar tegelijkertijd uitdagende doelen voor jezelf te formuleren. Misschien is het een idee om eens een moodboard te maken. Van daaruit krijg je die doelen helder die voor jou echt belangrijk zijn.

  • Zorg voor een goede sparring partner. 

Een goede sparring partner is iemand die je uitdaagt. Kies dus niet voor een meeprater. Door regelmatig tijd uit te trekken en met elkaar te sparren ontstaan uitdagende en mooie plannen. Jouw sparring partner houdt jou scherp. Ook jouw blinde vlekken komen aan de orde.

  • Zorg voor focus. 

Jouw doelen zijn helder geworden, maar hoe zorg je ervoor dat je dit ook werkelijk waar gaat maken. Zie het voor je alsof je jouw doelen al hebt bereikt. Voor je het weet laat je je weer afleiden. Dat is zonde. Zorg voor een doel waar jij jouw commitment voor kunt geven en maak het waar.

  • Geniet onderweg. 

Het kan nog best even duren, voordat jij jouw doel hebt bereikt. Je moet je nog verder oriënteren. Wie weet moet je eerst nog een opleiding volgen. Vergeet niet onderweg te genieten. Iedere stap die je zet is belangrijk. Zoek een manier die voor jou passend is om jouw successen onderweg te vieren. Dat maakt het zoveel leuker. 

Durf je het al aan om jouw sprong te wagen?

Meer weten?

Wil je meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op!

Inloggen

Selecteer één van de onderstaande links om in te loggen.