Winkelwagen

Jouw werknemer weer financieel vitaal

Hoe gaat het met de vitaliteit van jouw werknemers? Zijn ze vaker ziek dan jij zou willen? Merk je dat ze minder productief zijn? Zie je meer diefstal terug in je bedrijf dan voorheen? Misschien heeft jouw werknemer een financieel probleem. Hoe kun je dat oplossen?

Zijn jouw werknemers vitaal? Of slepen zij zich iedere dag naar hun werk? 

Erik sleept zich iedere dag naar zijn werk. Eerst nog maar eens een extra kop koffie. Eigenlijk weet hij niet hoe hij de dag moet doorkomen. Doodmoe start hij zijn werkdag. Hij weet dat hij eigenlijk blij zou moeten zijn dat hij nog werk heeft, maar zo voelt het voor hem niet.  

Je vraagt je als werkgever steeds vaker af wat er toch met Erik aan de hand is? Je ziet zijn dikke ogen, zijn steeds witter wordende gezicht.  Wat zou er aan de hand kunnen zijn met Erik? 

Hoe belangrijk is het voor jou om te weten wat er bij Erik aan de hand is?  Laten we eerst eens wat cijfers op een rij zetten: 

Dus wil je een optimaal functionerend bedrijf, zorg dan dat je werknemers financieel vitaal en gelukkig zijn.  

Maar hoe bereik je dat? 

Je zult merken hoeveel het jou oplevert, wanneer ook jouw werknemers financieel vitaal en gelukkig zijn. Dat is goud waard! Loopt dit niet zo lekker bij jouw werknemers? Ben je op zoek naar een oplossing hiervoor? 

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Je bent het echt zat. Dit kan zo niet langer. Je ziet de vitaliteit van je werknemer achteruit gaan. Onlangs heb je begrepen dat het financieel niet erg lekker loopt. Je hebt de indruk dat het steeds erger wordt. Jouw werknemer heeft al eens gevraagd om een voorschot. Het ziekteverzuim loopt op. De productiviteit is niet meer wat het geweest is. Hoe kunnen we jouw werknemer helpen?

Nieuws & tips

Is jouw werknemer vaak ziek door schulden?

Is jouw werknemer vaak ziek door schulden?

Volgens arbodienstverleners en bedrijfsartsen is psychisch verzuim vaak financieel gerelateerd. Doordat er werkstress en relatieproblemen ontstaan, krijgt het probleem een medisch label. Dit klopt lang…
Mijn geldzaken, ziek word ik ervan!

Mijn geldzaken, ziek word ik ervan!

Mijn geldzaken, ik kijk er liever niet naar. Ziek word ik ervan! Het is maandagmorgen. Mijn wekker gaat. Het is tijd om op te staan…
Financieel vitale werknemers

Financieel vitale werknemers

Wanneer een werknemer thuis in een lastige financiële situatie zit, merk je dat ook op het werk. En dat heeft meer effect dan je zou…

Meer weten?

Meer weten over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Inloggen

Selecteer één van de onderstaande links om in te loggen.

Bestel nu het boek
'Wat ben jij waard'